Rivalitetet në futboll kthehen shpesh në armiqësi të hidhura, si për tifozët, ashtu dhe për lojtarët. Dhe Çelsi-Uest Ham nuk mbeten prapa, madje as në kategorinë e femrave.

Por dy vajza që luajnë për secilin ekip “armik”, sado ashpër t’i kundërvihen njëra-tjetrës në fushë, kur dalin që aty kanë vetëm dashuri, dhe madje jetojnë bashkë.

Lidhja e vajzave ka rënë në sy të mediave, teksa BBC Three i ka ndjekur në një dokumentar që kanë bërë për Xhek Sallivan, djalin e bashkëpronarit të Uest Ham, David Sallivan.

 

 

FOTO GALERI
1/13

Top Channel