Dëgjojmë shpesh të na thuhet se duhet të konsumojmë sa më shumë produkte që përmbajnë proteina, fibra, yndyrna të shëndetshme apo karbohidrate.

Por çfarë janë këto të fundit? Nutricionistja Viktoria Naço foli sot për emisionin “Në shtëpinë tonë” dhe tregoi se çfarë janë karbohidratet dhe  tek cilat produkte përveç bukës gjejmë karbohidrate.

Gjithashtu nutricionistja na tregoi edhe rëndësinë e karbohidrateve për organizmin tonë.

Top Channel