Firmoset lista me emrat fitues të shefave që do të drejtojnë shërbimet spitalore në QSUT.

Shefave të cilët ishin përzgjedhur në korrik të vitit 2011 u kishte mbaruar afati që në gusht të vitit 2016, kur dhe duhej të ishin bërë zgjedhje të reja.

Kjo bëri që shefat aktualë të drejtojnë shërbimet për afro 8 vjet. Edhe pse u zhvillua një konkurs në nëntor të vitit 2018, proces i cili u mbyll po në fund të atij muaji, nuk kishin dalë publikisht emrat fituesve.

Top Channel