Pa pasaportë nuk ka udhëtim me avion, edhe nëse je një skuadër e rëndësishme futbolli në prag të një ndeshjeje të Champions League.

Borussia Dortmund është detyruar që të zbarkojë me vonesë në Londër, ku sonte në mbrëmje do të përballet me Tottenham për fazën e 1/8.

Arsyeja është banale dhe ka të bëjë me dy futbollistë, Sancho dhe Diallo, të cilët kishin harruar pasaportat në shtëpi.

Ekipi mbeti i bllokuar në aeroport për aq kohë sa iu desh të dy lojtarëve për t’u kthyer në banesë dhe për të marrë mjetin e identifikimit.

Top Channel