Wake Up/ Mjeshtri karatesë Enver Cakiqi libër-manual për Karatenë

Ky libër, do të jetë si një formë manuali për këdo që do të mësoj më shumë rreth këtij sporti, koncepte profesionale dhe fizike dhe jo vetëm.

Në faqet e tij për këdo që do ta lexoj, do të gjej edhe mjaft informacion për mjeshtrit e njohur të karatesë, për stilet dhe historinë e jetës së tyre.

Top Channel