Kopertinat e reja të propozuara nga “Vitrina e librit” në Top Channel.

Një vështrim i çuditshëm dhe përshkrim i historisë së një Uni, histori që i shtrin kufijtë nga lindja në vdekje, nga shpresa në dëshpërim, nga realizimi në dështim, histori që është kohë, njëherësh e secilit dhe e askujt.

Nevermur, sprovat e Morigana Krout nga Jessica Townsend

Top Channel