Delina Ibrahimaj, drejtoresha e INSTAT-it, deklaroi në “Top Talk” me gazetarin Denis Dyrnjaja se viti 2018 kishte një nivel të njëjtë kriminaliteti me vitin 2017.

“Shifrat i marrim nga Drejtoria e Përgjithshme e Policisë dhe këto janë shifra që masin nivelin e zbulueshmërisë së krimeve. Në vitin 2018 numri total i veprave penale është mbi 34 000, pothuajse njësoj sa një vit më parë”, u shpreh Ibrahimaj.

Kur u pyet se cili është krimi më i fuqizuar, Ibrahimaj tha: “Janë vjedhjet që janë në rritje”.

Top Channel