Ngjashmëria mes fëmijëve dhe prindërve në të shumtën e rasteve është e shumë e dukshme, por që të ngjajnë me persona të njohur që prindërit e tyre i kanë vetëm përmes televizorit, duket e pamundur.

Fotot e mëposhtme tregojnë se jo vetëm që kjo është e mundur, por në disa raste ngjashmëria është jashtëzakonisht e madhe.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel