Vaksinat luajnë një rol shumë të rëndësishëm në shëndetin publik, pasi kontribuojnë në zhdukjen e shumë sëmundjeve infektive vdekjeprurëse, duke shpëtuar çdo vit miliona jetë njerëzish.

Megjithatë, për shkak edhe të disa teorive të pa vërtetuara, disa prindër ngurojnë apo refuzojnë të vaksinojnë fëmijët e tyre.

Sot, “Në shtëpinë tonë” u fol për rëndësinë e vaksinave, programin e vaksinimit të fëmijëve, llojet dhe specifikat e tyre si edhe për menaxhimin e efekteve të post vaksinimit etj.

Top Channel