Papioni është një aksesor i cili kohët e fundit nuk vendoset vetëm gjatë festave, por edhe në përditshmëri, për të plotësuar veshjen e meshkujve.

Emisioni “Në shtëpinë tonë” solli disa modele të veçanta të papionëve, që i realizon Genti Demolli, një djalë nga Shkodra që prej 6 vitesh krijon papione, çmimi i të cilave është mjaft ekonomik.

Papionët janë të personalizuar për femra dhe për meshkuj. Edhe ju mund të posedoni një të tillë, mjafton ideja dhe dëshira për të mbajtur një papion.

Top Channel