Parqet e lojërave dhe veçanërisht kolovarëset janë kryesisht të projektuara për fëmijë, por çfarë ndodh kur të rriturit duan të argëtohen me to.

E në shumë raste ata përfundojnë në skena qesharake, si edhe shembujt e mëposhtme.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel