Majlinda Bregu ish deputete e Partisë Demokratike dhe ish Ministre e Integrimit, prej muajit Janar gëzon zyrtarisht postin e Sekretares së Përgjithshme të Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, kandidim ky i cili u mbështet edhe nga qeveria shqiptare.

Për herë të parë ajo foli nga Sarajeva për ” Wake Up” ku rrëfeu se përse e mori vendimin për të kandiduar në detyrën e re.

Top Channel