Spartak Çoçoli, prokuror në Prokurorinë e Gjirokastrës, është shoqëruar prej Prokurorisë së Krimeve të Rënda për një verifikim.

Prokurorit i është kërkuar nga policia të linte një sallë gjyqi ndërsa po kryente detyrën në seancë. Më tej, është kryer kontrolli i tij fizik dhe kontrolli i zyrës, por mësohet se policia nuk ka gjetur prova rënduese për të deri në këto momente.

Arsyeja e shoqërimit për verifikim lidhet me një dyshim për mitmarrje. Dyshohet që prokurori të ketë ndihmuar për lirimin kundrejt pagesës të një mjeti të ndaluar për mangësi në dokumentacioni pak ditë më parë. Ekspertët janë duke kqyrur edhe kamerat e institucionit të Prokurorisë së Gjirokastrës lidhur me këtë ndalim.

Top Channel