I ftuar në “Wake Up”, pedagogu Endri Shabani foli për doktoraturat dhe zhvlerësimin që ju është bërë atyre vitet e fundit.

Ai tha se në Shqipëri të gjithë janë të etur për tituj, duke filluar nga një arkëtar në bankë deri tek politikanët që na qeverisin edhe pse në Evropë ne po projektohemi si populli që prodhon hidraulikë më shumë se intelektualë.

Top Channel