Acidi glikolik është një eksfoliues me origjinë natyrale, i cili rigjeneron lëkurën duke i falur shkëlqim dhe gjallëri.

Përdoret në mjekësinë estetike por edhe në kushte shtëpie për të trajtuar tipe të ndryshme të lëkurës.

Sot “Në shtëpinë tonë” do të mësojmë gjithçka lidhur me vetitë dhe përdorimet e këtij acidi.

Top Channel