Irdi Lushi është 22 vjeç dhe është somelieri profesionist që na përfaqësoi (në nëntor të vitit të shkuar) dhe në Kampionatin Ballkanik të Somelierisë në Serbi ku përfaqësuesit tanë atje shkuan deri në gjysmëfinale.

Irdi u shpreh se sfida e tij është përfaqësimi në Kampionatin Botëror të Somelierisë që do të mbahet në Belgjik në mars të këtij viti.

Top Channel