Byzylykët e dorës kohëve të fundit janë kthyer në trend si për femrat ashtu edhe meshkujt.

Stela nga Tirana, prej vitesh ka filluar të krijojë byzylykë handmade dhe i dekoron me aksesorë të tjerë. Për Stelën, çdo gur ka domethënien e tij.

Top Channel