Gjurmë Shqiptare 5 – Sjell një betejë pak të njohur dhe shpesh të fshehur.

Gjurmë Shqiptare 5 – Një betejë pak e njohur dhe shpesh e fshehur, në njërin krah Aleksandri i Madh dhe në tjetrin dy prijësit ilir, Galuku dhe Kliti. Vendi i përplasjes së madhe Shqipëria e sotme. Ku ka ndodhur kjo ngjarje, përse përfundimi i saj ka qëndruar gjithmonë në hije?

Gjurmë Shqiptare 5 – Beteja ilire e Aleksandrit të Madh, nga Marin Mema, sonte, ora 20:10, në Top Channel.

Top Channel