Kanë qenë në zhvillim për një kohë të gjatë, por në vitin 2018 modelet SUV (Sport Utility Vehicle) zunë vendin kryesor në llojet e makinave të prodhuara dhe të shitura.

Pa marrë parasysh se çfarë lloj makine ju mund të keni konsideruar, të madhe, të vogël, performancë të çmendur ose super efikase, tani ka një SUV për të gjitha këto lloj cilësish.

Për ta bërë dominimin të plotë, Lamborghini dhe Rolls-Royce, dy markat që qëndrojnë në polet e kundërta të botës ultra luksoze të automjeteve, secili filloi të bënte SUV-in e tij përkatës.

FOTO GALERI
1/6
Lamborghini Urus - Një SUV Lamborghini dukej një absurditet, megjithatë prodhuesi italian i makinave, i njohur për zero kompromis për performancën e zhurmës së marmitës, arriti të bënte punën e dukshme të oksimoronit. Urus Lamborghini është një super SUV i vërtetë. Është i shpejtë, bie në sy, bën shumë zhurmë dhe performon si një makinë sportive. Është argëtim i egër, por shumë praktik

Top Channel