Të gjithëve na ndodh që produkte dhe receta të ndryshme t’i gatuajmë, ngrohim dhe ringrohim sidomos gjatë festave, por sa e dëmshme është ringrohja e tyre?

Shefi i kuzhinës Anton Zefi na jep disa sugjerime që nga kujdesi në treg e deri tek kushtet e shtëpisë. Ai jep alarmin për disa produkte.

Ndërsa nutricionistja Enkeleida Ferrollari na tregon se cilat ushqime humbasin vlerat nëse i ringrohim.

Top Channel