Alar Band që në fillim është shfaqur në publik sëbashku me instrumentet e tyre muzikore, si bateri, piano e violinë.

Alar Band është një ndër grupet muzikore më të veçantë në stilin e tyre të cilët kultivojnë muzikë pop. Grupi ka sjell dhe disa bashkëpunime muzikore, ku i fundit është dhe ai me këngëtaren Çiljeta Xhilaga, i cili mban titullin “Bonbone”.

Alar Band këtë vit për herë të parë do të debutojë në Festivalin e 57-të pas shumë performancave në festivalet më në zë.

Top Channel