Një robot u shfaq në një panair teknologjie që po mbahej në Rusi, dhe menjëherë nisi të mahnitë pjesëmarrësit.

Por një prej faqeve të internetit që ishin aty vunë re që diçka nuk shkonte.

Roboti nuk kishte sensorë, e megjithatë komunikonte me njerëz. Veç kësaj, edhe lëvizjet që bënte gjatë kërcimit ishin shumë të ngjashme me të njeriut.

Dhe pas një hetimi të shkurtër, doli se Roboti u paraqit si një risi teknologjike ishte në fakt njeri i maskuar. Te një foto tjetër, madje, duket qafa e personit që është brenda.

 

 

FOTO GALERI
1/3

Top Channel