Pulat dhe mishi i tyre janë kthyer në një shqetësim për konsumatorët për shkak të videove alarmante në internet.

Por, si është cilësia e tyre në tregun tonë? Cili është ndryshimi i pulave të fshatit nga ato që rriten në pulari ose vijnë nga jashtë.

Specialisti Kapllan Sulaj dhe fermeri Artur Xheka, të ftuar në emisionin“Në Shtëpinë Tonë”, na japin informacione rreth këtij shqetësimi.

Top Channel