Edhe në Shkozë vijojnë protestat kundër prishjes së banesave në kuadër të projektit të Unazës së Re.

Banorët kanë bllokuar qarkullimin e automjeteve si dhe i kanë vënë flakën kazanëve të plehrave.

Top Channel