Protesta e studentëve vijon ende përballë Ministrisë së Arsimit, ku të rinjtë janë ulur për të treguar se ata do të vijojnë të protestojnë për kërkesat e tyre.

Një zonjë u fut mes turmës dhe u shpërndau ushqim protestuesve.

Të rinjtë njëzëri kanë duartrokitur dhe brohoritur duke e falenderuar.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel