Wake Up: Enver Petrovci, jam për Teatrin e ri. I vjetri nuk vlen asgjë!

06/12/2018 11:48

Aktori dhe regjisori Enver Petrovci tha në intervistën e tij në Wake Up se Teatrin Kombëtar duhet ta ndërtojë shteti dhe jo biznesi privat.

Ai e konsideron protestën e aktorëve të pasinqertë. “Nuk kuptohet qartë për çfarë ata protestojnë, për tokën apo për ndërtesën e Teatrit; e duan apo jo teatrin e ri…”- tha aktori i cili ndodhet në Tiranë për të vënë në skenë dramën “Kreolët e Ballkanit” ku ai është autor dhe regjisor.

Top Channel