Sauli dhe Alisona darkojnë me ambasadorin izraelit në Gjermani. Kuini merr masat që Keri të shtiret sikur ka vdekur, por një pusi e papritur bën që gjërat të ndryshojnë.

Të Premten, ora 23:00, në Top Channel

Top Channel