Në ditën Botërore të Vullnetarizmit.

Erisa Koçi ka ngritur vullnetarisht një ndërmarrje sociale me punime artizanale për gratë e burgosura, ndërsa Teno Guga, synon të rrisë ndërgjegjësimin publik dhe të luftojë analfabetizimin tek mosha mbi 20 vjeç.

Në Wake Up, ata folën për sipërmarrjen e tyre.

Top Channel