Pas vendimi që lahuta t’i njihet Serbisë, flet akademiku Vaso Tole.

Akademiku Vaso Tole, i cili ka qenë iniciator dhe dhe hartues i dosjes “Eposi i Kreshnikëve” shpjegon në Wake Up që dosja ka qenë gati që në vitin 2012 dhe ende sot UNESCO nuk e ka njohur si trashëgimi tonën.

Muzikologu Tole shpjegoi në Wake Up se çfarë nuk ka funksionuar?

 

Top Channel