Redona Kuqi Jahaj, prej disa vitesh ka filluar ta shprehë talentin e saj përmes çantave unike.

Ajo i quan unike sepse vetëm pesë copë krijon për një model.

Sot, në emisionin Në shtëpinë tonë do të shohim punën e saj dhe çmimet e tyre. Redona thotë se ka më së shumti porosi nga Tirana.

Top Channel