Bibia habitet kur mëson se Zeka është ish i dashuri i Ritinjës dhe betohet se do ta ndihmojë atë të dalë nga burgu. Kandida i tregon Aurorës për atentatin që i bën Zheizës.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 16:00

Top Channel