Feng Shui njihet si një teknikë e lashtë kineze që ka në fokus ndërveprimin e elementëve të natyrës me njeriun, në ambientet ku ai jeton.

Në emisionin “Në shtëpinë tonë”, Joana Dhiamandi, pedagoge e arkitekturës tregon mbi parimet e Feng Shuit dhe se si mund të përmirësojmë ambientet tona bazuar në këtë teknikë.

 

Top Channel