Alarmi i nutricionistëve: Në Shqipëri merren masivisht.

Në  rrjetet sociale shohim përditë promovimin e suplementeve të ndryshëm, si yndyrnave omega 3 për trurin, vitaminës E për lëkurën, etj., nga persona që nuk janë as mjekë e as dietologë.

Studimet e fundit sugjerojnë  disa vitamina dhe suplemente që merren lehtësisht në farmaci janë të dëmshme për shëndetin.

Top Channel