Në qendër të Bularatit është shpalosur një flamur i madh grek dhe bëhen thirrje nacionaliste, ndërkohë që trupi i Kostandinos Kacifas po shkon drejt kishës për ceremoninë mortore.

Kortezhi mortor mban në duar flamuj grekë dhe bëjnë thirrje për Vorio Epir.

Top Channel