Silvana arrin ta falsifikoj firmën e Eurikos dhe tërheq një shumë të madhe nga banka. Ritinja i kërkon ndihmë Bibisë që Rui të mos e zbulojë se Ruizinjoja është i biri i Zekës.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 16:00

 

Top Channel