Sinkronizmi i notuesve nën ujë është një nga sportet më të veçanta në Lojërat Olimpike.

Por ndryshe nga shumica e sporteve, puna në grup është themelore dhe detaji më i vogël mund të shkatërrojë punën e muajve të tërë.

Një fotograf ka ngrirë në kohë imazhe të skuadrës amerikane olimpike të notarëve sinkronizues të SHBA teksa realizojnë edhe poza perfekte nën ujë, duke krijuar emocione të papërsëritshme teksa sheh për herë të parë këto pamje.

FOTO GALERI
1/16

Top Channel