Lista e vitit 2018 për celularët më të mirë ka të paktën tre modele që shiten për më shumë se 1000 dollarë.

Për fat të mirë, çmimi i lartë nuk do të thotë patjetër që janë telefonat më të mirë.

Ka disa telefona që shiten me më pak se 1000 dollarë, dhe që janë mjaft të mirë.

Lista e 20 telefonëve më të mirë, dhe çmimet:

FOTO GALERI
1/20
Black Berry Key2, 650 dollarë. Ky është telefoni më unik, për shkak se ka ende tastierë me butona konkretë.

Top Channel