Ndodh që edhe një inxhinier mund të humbasë kontrollin. Kështu mund të përshkruhet ajo që ndodhi me Ossi Oikarinen, teknik i Formulës 1 në periudhën 1996-2011, gjatë komentit të tij të garës së Austin në SHBA, që u fitua nga Kimi Raikkonen.

Oikarinen nuk e fshehu entuziazmin e tij për fitoren e pilotit finlandez të Ferrarit, me të cilin e lidh një miqësi e veçantë, duke qenë se ai ka punuar me të te “kokëkuqja” italiane.

Oikarinen e komentoi garën teksane për televizionin finlandez “MTV3” dhe ishte ai që e festoi më shumë suksesin e Raikkonenit në këtë garë, sesa vet piloti 39-vjeçar, që u kthye te fitorja e një gare të Formulë 1 pas 5 vitesh.

Top Channel