Në studion e “Top Talk”, Mesila Doda theksoi se qeveritë shqiptare janë të “kompleksuara” që të bisedojnë për çështjen çame.

“Komisioneri Hahn foli para dy vitesh kur ne ishim në mazhorancë dhe tha se në axhendën e bisedimeve do të flitej për detin, minoritetet dhe çështjen çame. Por, nuk u diskutua çështja çame. Ka një tendencë për ta hequr nga të gjitha axhendat. Qeveritë janë të kompleksuara për këtë çështje. Është sakrificë për të mbajtur pushtetin e ditës nga politikanët shqiptarë”, tha Sekretarja e Përgjithshme e PDIU-së.

Top Channel