Gjendja e urisë nuk është vetëm në dorën tuaj. Ndonjëherë e keni nga stresi, mërzitja apo edhe pse nuk keni një regjim ushqimor të rregullt.

Ju e ndjeni stomakun gjithmonë bosh dhe gjithmonë gjeni një arsye për të dalë nga zyra sepse nuk i rezistoni dot tundimit për të ngrënë në çdo kohë të ditës.

Ka shumë arsye që ndikojnë në nevojën për të qenë të uritur. Më poshtë do të gjeni 7 motive të mundshme se pse ndiheni të uritur edhe nëse sapo keni ngrënë drekë.

FOTO GALERI
1/7
Pini shumë alkool ---Nga spritz në gotë verë të kuqe, duke kaluar nëpër tretje finale: gjithnjë e më shumë aperitivet dhe darka janë të lagura nga alkooli, të cilat gudulisin shijen dhe sigurisht vendosin humor të mirë. Për fat të keq, megjithatë, disa studime kanë treguar se pijet alkoolike janë në gjendje të pengojnë leptin, hormoni që rregullon ndjenjën e ngopjes dhe për të promovuar prodhimin e ghrelin, hormonit të urisë.

Top Channel