“Vip Club”, emisioni më i ri në Top Channel

11/10/2018 12:58

Jeta e personazheve të njohur përtej ekranit dhe rrjeteve sociale do të vijë në një emision të ri në Top Channel.

Zbuloni detaje nga “Vip Club” në videon e mëposhtme…

Top Channel