Sponsorizimi është një burim i madh i të ardhurave në futbollin modern dhe është një nga arsyet kryesore se pse klubet mund të përballojnë transfertat marramendëse si dhe pagat e larta.

Një raport i hollësishëm për vitin 2018 mbi të ardhurat e sponsorëve nga CSM Sport & Entertainment ka parë të dhënat e klubeve të ndryshme të pesë ligave më të mëdha evropiane (Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1), të cilat po fitojnë shuma marramendëse nga marrëveshjet e tyre.

FOTO GALERI
1/11
11. Borussia Dortmund - 80 milionë euro

Top Channel