Alonsoja befasohet kur mëson se Mario ka marrë peng Noemin dhe Rexhinën. Rexhina do të arrijë një marrëveshje me Fernandon, por ai refuzon duke i drejtuar armën.

Të premten në Top Channel, ora 21.00

Top Channel