Qepenët e pikave të basteve dhe lojërave elektronike vazhdojnë të ngrihen në lagjet e Korçës.

Për pronarët e tyre duket se 1 janari i ultimatumit të kryeministrit Edi Rama është ende larg.

Por, qytetarët e presin këtë ditë dhe përshëndesin vendimin për t’i mbyllur, duke shpresuar se diçka do të përmirësohet në familjet korçare, ku shumë prej tyre, si pasojë e vesit të kumarit, kanë shkuar drejt divorcit.

Janë gjithsej 137 njësi bastesh sportive dhe lojërash fati që operojnë në Korçë, jo vetëm në qytet, por edhe fshatra.

Top Channel