Katër degë rrezikojnë të mos hapen për studentët në universitetin “Ismail Qemali” të Vlorës.

Mungesa e interesit nga studentët në degët e Matematikës, Kimisë, Fizikës dhe Italishtes, kane bërë që auditoret për këto degë këtë vit akademik të jenë bosh.

Shefja e burimeve njerëzore, Alberta Breshani thotë se po pritet dhe raundi i tretë i regjistrimeve. Në rast se nuk do të ketë prurje të reja, studentët që janë regjistruar deri tani do të transferohen.

Top Channel