Mos u kënaqni thjesht me bukurinë, por guxoni të merrni pak më shumë dhe do të bëheni e papërmbajtshme.

A jeni e lodhur nga pamja juaj klasike dhe dëshironi të jeni më joshëse? Lajmi i mirë është se misioni është i mundur. Të dukesh më seksi është një art që mund të mësohet dhe që mund ta vendosësh në veprim për kënaqësinë tënde, në varësi të situatave dhe njerëzve me të cilët dëshiron ta tregosh.

Lajmi i keq është se nuk është vetëm një çështje e zgjedhjes së veshjeve më agresive, por të futesh në një humor të brendshëm e ta zotërosh pa hezitim dhe pa teprim, në mënyrë që të mos kalosh në shije të keqe apo edhe në vulgaritet.

Le të shohim disa strategji…

FOTO GALERI
1/5
Pika kryesore - Vetëbesimi - Është premisa e domosdoshme: lini prapa besimet tuaja disfatiste dhe dilni nga kafazet mendore. Nëse nuk jeni i pari që besoni në veten tuaj, nuk do të jeni kurrë në gjendje të bindni të tjerët.

Top Channel