Bibia sheh Auronën t’i telefonojë dikujt dhe fillon të dyshojë te e ëma. Kandida i tregon Zekës se druan mos Rubinjoja do të hakmerret ndaj Zheizës.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 16:00

Top Channel