Koncesioni i terminalit. Këshilli Bashkiak diskuton projektin me PPP

27/09/2018 12:05

Këshilli Bashkiak i Tiranës është mbledhur sot për të diskutuar një seri vendimesh të përgatitura nga Bashkia e Tiranës.

Një prej tyre është për miratimin në parim të studimit të fizibilitetit dhe kontratës me partneritet publik privat për ndërtimin e terminalit të Tiranës.

Por, sot pritet që të bëhen propozime edhe për çështjen e biletave të transportit urban në kryeqytet.

Top Channel