Vendosni bashkë Kill Bill, Pufët, Magjistarin e Ozi dhe serinë brilante të viteve ’90, “Beverly Hills 90210”.

Nuk po flasim për një kanal televiziv që do të japë të gjitha këto seri, por koleksioni i ri i vjeshtës i markës Bershka.

T-Shirt, bluza dhe madje dhe kasa telefoni që kanë një emërues të përbashkët: pasionin për serialet që na kanë shoqëruar gjatë fëmijërisë apo adoleshencës. Vetëm të shohësh fotot dhe afeksionohesh me to, sa është e vështirë të ndalesh vetëm te një. Shihni galerinë e fotove!

FOTO GALERI
1/7

Top Channel