Misioni “Shkëlqim” dhe flasim për lurex, materiali me shkëlqim i stinës. E kush nuk do të donte të shkëlqente?

Lurex në fakt, nuk është invaziv si kristalet, po mund t’ju bëjë të shfaqeni në “low profile”. Do të jetë aleati më i mirë për të kaluar me stil dhe elegancë dhe pa u vënë re. Modeli për këtë stinë? Një miksim që mund ta përdorni nga mëngjesi në darkë. Zgjidhni modelin tuaj!

FOTO GALERI
1/12

Top Channel